Bogey night for Tutta

Suzann Pettersen fikk det ikke til å stemme på siste dag av major-turneringen i Chicago.

Suzann Pettersen endte på delt 25. plass i KPMG Championship, i det som er årets andre major-turnering.

Etter en trå start på turneringen, med åpningsrunder på 71 og 72 slag, klinket Oslo-jenta til med en strålende 66-runde på lørdagens «moving day».

Bogey-run

Det førte henne tjueni plasser opp på lista, til 17. plass, og tro på en topplassering. På det tidspunktet var hun bare seks slag bak lederduoen.

Jeg har funnet rytmen i spillet igjen

– Jeg har funnet rytmen i spillet igjen, og det er bra etter en uke hjemme i Norge, sa hun til Norsk Golf etter å ha levert dagens nest beste runde.

På søndag kom hun aldri skikkelig i gang.

Par på de fem første hullene, lovet godt, men tre bogeyer på de fire neste hullene ødela mulighetene for ytterligere hopp på resultatlista.

Fattig trøst

En birdie på hull 11 ble den eneste oppturen på det som må føles som en ny frustrerende turnering. Tuttas 66-runde på lørdag var den tredje beste runden i hele turneringen. Hun endte til slutt to slag under par.

Amerikanske Danielle Kang vant turneringen (-13), som ble spilt på Olympia fields i Chicago, USA.