I klassen for funksjonshemmede lå det an til å bli en spennende avslutningsrunde med bare ett slag som skilte tittelforsvarer Stian Halvorsen (Larvik GK) og Kent Daniel Danielsen (Ullensaker GK), som åpnet turneringen med runder på 83 og 84 slag.

I stedet rykket Halvorsen ifra i toppen med en knallsterk 77-runde, og med +24 vant han til slutt komfortabelt med tolv slags margin over Danielsen.

Trygve Toskedal Larsen fra Elverum GK kapret den siste plassen på pallen med +41.

(Det var ingen deltagere med i klasse A for damer i årets turnering.)

I NM for døve vant Haga GKs Andrea Hjellegjerde dameklassen som eneste deltager. Hun spilte stabilt med runder på 80 og 81 slag. Hjellegjerde har sanket edelt metall i internasjonale mesterskap for døve flere ganger tidligere. Hun vant bronse i OL for døve (Deaflympics) i 2017, sølvmedaljer i VM i 2014 og 2019, og bronse i 2016.

I herrenes døveklasse vant Hakadal GKs David Fraser på +51 (94 og 93 slag), foran Ola Færden (Gamle Fredrikstad GK, +64) og Marco Rainer Kværner (Hakadal GK, +74).

I herrenes klasse B (mixed) i NM for funksjonshemmede vant Mark Miller fra Bærum GK (-7 poeng), foran Grønmo-golferne Håkon H. Arnesen og Erik Ramnæs.

I klasse B (mixed) for døve vant Ole Theodor Sponberg (Vestfold GK, -13 poeng) foran klubbkompis Åsmund Dehli.

Resultater NM for funksjonshemmede og døve