– Jeg er målløs. Dette kom ut av det blå, smilte 29-åringen etter seieren.

Og det er vanskelig å si seg uenig i det, i alle fall hvis man ser på resultatene de siste fem årene. I februar 2010 vant han Avantha Masters, men siden den gang har han ikke klart en eneste topp 10-plassering på Europatouren. På slutten av 2013 mistet han spillerettighetene på Europatouren, men vant den tilbake gjennom Qualifying School i november 2014.

Søndag spilte australieren sin tredje strake 67-runde i True Thailand Classic, noe som holdt til seier ett slag foran landsmann Scott Hend og det thailandske hjemmehåpet Thongchai Jaidee.

-Jeg spilte virkelig bra i går og i dag, men jeg trodde ikke jeg skulle klare å vinne. Jeg visste at jeg spilte bra, men å vinne er en drøm som går i oppfyllelse, forteller Dodt, i følge europeantour.com

– For å være ærlig var det å miste spillerettighetene for to år siden antakeligvis det beste som kunne ha skjedd meg. Jeg dro hjem i fjor, spilte Asian Tour og fant tilbake til spillet mitt. Det er utrolig, sier Dodt.

Thongchai Jaidee lå likt med Dodt da det gjensto tre hull, men thailenderen brukte tre putter og pådro seg en bogey på hull 16. Også på hull 18 måtte han bruke tre putter etter å ha landet på green på to slag på par 5-hullet.

Miguel Ángel Jiménez lå på 2. plass foran søndagens avgjørende runde, og ting så bra ut da han startet med to strake birdie. Men derifra og ut ble det tre bogey og resten par, noe som førte til at spanjolen datt ned til en delt 7. plass. Den plassen delte han med fire andre, blant annet svenske Johan Carlsson. 

Neste turnering på herrenes Europatour er Hero Indian Open. Den spilles fra 19. til 22. februar.