Hva er denne mannen lagd av?

Viktor Hovland har vært en av PGA-tourens mest stabile spillere etter at touren startet opp igjen etter korona-pausen. Med fire topp-25-plasseringer på rad, inkludert topp-12-plasseringer i sine to siste turneringer, har 22-åringen vist at toppformen ikke har vært langt unna.

Det var imidlertid lite gjenkjennbart med spillet hans første halvdel av torsdagens runde i Workday Charity Open på Muirfield GC i Ohio, der han var tre over par etter ti hull.

Da han rullet i dagens første birdie på hull 2, hans ellevte hull for dagen, snudde det plutselig totalt.

Hovland fulgte opp med å rulle i en ny kort birdieputt på hull 3 etter å ha klistret innspillet helt inntil pinnen, en toputt for birdie på hull fem for å komme seg inn på par på dagen, før han avsluttet med stil med tre birdies på rappen på de tre siste hullene.

(Artikkelen fortsetter under)

 

 

Dermed deler han i skrivende stund 11.-plassen på -3 (69 slag), kun tre slag bak lederen Adam Hadwin fra Canada. Det var det vanskelig å se for seg da Hovland var halvveis inn i runden.

Ifølge statistikken har Hovland vært vært feltets 15. beste spiller fra tee-til-green så langt og den 32. beste med putteren i hånda.

NB! Hovland er med i PGA Tours «featured groups» denne uken sammen med Jon Rahm og Gary Woodland. Du kan se andrerunden hans i sin helhet på GOLFTV fredag fra klokken 18.59 norsk tid.

 

 

(Artikkelen oppdateres)

Leaderboard