Mens en av golfens aller største kjæledegger hevet trofeet i USA, sørget en annen for å stjele showet i Skottland.

Jordan Spieth gjennomførte sin generalprøve til The Open på TPC Deere Run i Illinois, mens Rickie Fowler gjorde sine siste forberedelser på Gullane GC i Skottland.

To av verdens aller største golfprofiler gikk altså helt til topps på hvert sitt kontinent søndagen før årets tredje major, og en bedre forsmak på årets største golfhøydepunkt kunne vi nesten ikke ha fått.

Jordan Spieth har som kjent vunnet de to første majorene hittil i år, mens Rickie Fowler fremdeles jakter sin første majorseier. Om de to unge verdensstjernene skulle klare å fortsette sitt gode spill på St. Andrews denne uken, er det i så fall bare å glede seg til å følge TV-sendingene.

At Rory Mcilroy ikke deltar i The Open er selvfølgelig kjedelig, men det ser likevel ut til at vi går en særdeles interessant uke i møte.

Som alltid er det knyttet store forventinger til Tiger Woods, som viste glimt av gammel storhet i The Greenbrier Classic nylig, men med svært varierende spill de siste to årene er det umulig å vite hva vi kan forvente av den tidligere verdenseneren.

Svaret på hvem som blir «The Champion Golfer of the Year» får vi søndag ettermiddag, samtidig som lag-NM for damer og herrer avgjøres på Stavanger Golfklubb.

Fullstendig resultatliste fra Scottish Open finner du her.