Turneringen er en del av LET Access Series, det nest øverste nivået i europeisk kvinnegolf. Av de 14 norske spillerne som stiller til start er bergenseren Renate Hjelle Grimstad best på delt 11. plass.

Hun gjorde fem birdies og fire bogeys på vei til en 71-runde (-1). Det gir henne en avstand på fire slag opp til lederen Luna Sobron fra Spania. Spanjolene dominerer i toppen, og av sine åtte spillere i feltet har de de tre øverste navnene på leaderboardet.

Blant de norske spillerne er det knyttet størst forventninger til Team Norway-spiller Marita Engzelius denne uken. Engzelius, som til daglig spiller på amerikanske Symetra Tour, var lenge to over par for dagen. Hun reddet seg imidlertid inn med to birdies på tampen av runden, og kom seg inn på delt 20. plass.

Slaget bak henne deler Rachel Raastad og veteranen Cecilie Lundgreen 25. plassen.

Hjemmehåp og bronsevinner under NM på Borre for to uker siden klarte ikke å innfri forventningene i tirsdagens åpningsrunde. Hun slet seg til en runde på seks over par og delt 67. plass.

 

I alt 81 utøvere fra 18 nasjoner over hele verden deltar i turneringen som arrangeres av Norges Golfforbund i samarbeid med Larvik Golfklubb, LET Access Series og svenske Nordea Tour. Turneringen avsluttes torsdag ettermiddag.

Øvrige norske resultater:

T41 (+3) – Tina Maria Brekke, Vilde Eriksen, Marthe Wold, Veslemøy K. Heramb

T55 (04) – Karoline Stormo, Kristin Simonsen, Dorthea Forbrigd

T64 (+5) – Michelle Forsland

T67 (+6) – Mariell Bruun

T71 (+7) – Julie Loennechen

Leaderboard