Larvik-spilleren klarte aldri å hente seg inn etter den tunge åpningsrunden på seks over par i førstesteget i Pine Montain i Georgia. Halvorsen fulgte opp med tre runder på rad på 70 slag, og endte én under par sammenlagt.

Nivået på kvalifiseringen var imidlertid skyhøyt, og Halvorsen endte til tross for sin score under par hele ti slag bak topp-20 og avansement. 

Halvorsen har spilte de to siste sesongene på den sør-amerikanske PGA-touren. Han har hatt en solid progresjon fra fjoråret, da han endte på 100.-plass på pengelisten med 17.-plass som beste plassering. I år ble han nummer 45 på pengelisten med to topp-10-plasseringer. Det er de ti beste som sikrer opprykk til Web.com Tour.

Halvorsen flyttet alene til Florida som 16-åring høsten 2013, hvor han var elev ved golfakademiet Tom Burnett Golf Academy. Våren 2015 tok han steget inn i de profesjonelles rekker – i en alder av 18 år.

Han ble den andre nordmannen som spiller på PGA Tour Latinoamérica etter Vilhelm Bogstrand (Oslo GK), som spilte syv turneringer på touren i 2014.

Halvorsen bor og trener i Jupiter ved West Palm Beach i Florida, et område hvor en rekke PGA Tour-spillerne også har sin base.