Rahm startet «moving day» på best mulig måte, med birdie på hull 1 og en eagle fra 100 meter på hull 2. Det tok han til -8, og med to birdier til før runding tok han fatt på backnine ti slag under par. 

De siste ni hullene ble også preget av flere fantastiske slag fra spanjolen. Hver eneste gang han så ut til å havne i trøbbel, reddet han seg med mesterlig nærspill. Spesielt i bunkerne viste Rahm klasse. Rahm leder i skrivende stund på -12, to slag foran Ryan Palmer, og tre slag foran Rory McIlroy.

*Ryan Palmer har spilt 14 hull når dette publiseres.

McIlroy vil tilbake til toppen av verdensrankingen

Årets spiller på PGA-touren i fjor ser ut til å fortsette i nøyaktig samme spor denne sesongen. Nok en gang er Rory med i kampen om seieren, og selv om Rahm ser uhyre sterk ut blir vi ikke sjokkert om McIlroy løfter trofeet natt til mandag.

Tiger Woods med et ørlite håp

Det har vært mye snakk om at dette blir turneringen som tar Tiger Woods til 83 rekordsterke PGA Tour-seire. Om han skal forbi Sam Snead, og ha rekorden alene, må han levere bortimot sin livs runde søndag. Etter en kanonstart og runding på -4, stoppet det opp for fjorårets Masters-vinner. De siste ni ble spilt én over par, og Tiger har seks slag opp til ledende Rahm.

LEADERBOARD

Sisterunden av Farmers Insurance Open følger dere på Golf TV og Eurosport Norge fra 19:00.