Det har blåst kraftig på TPC Southwind hele uken, noe scorene fra FedEx St. Jude Classic bærer preg av.

Engelske Greg Owen leder turneringen sammen med argentinske Fabian Gomez når én runde gjenstår, men det er fremdeles Brooks Koepka som er den store vinnerfavoritten.

Koepka har etablert seg som en av de store gutta på PGA Tour, mens verken Owen eller Gomez har vunnet på verdens største proffarena. Den unge amerikaneren klarte ikke å levere noen mesterlig score på turneringens tredje dag, men i likhet med resten av feltet slet han med å forstå seg på vinden.

– Det blåser i alle retninger, og vi sliter med å finne ut av hvilken vei ballen skal gå, sa Koepka etter en slitsom tredjerunde.

Mens Koepka mente at det burde vært mulig å score lavere i Memphis, var Greg Owen svært imponert av de unge spillerne. I sitt intervju understreket den 43 år gamle engelskmannen at dagens nykommere er svært uredde, og at spillet har forandret seg mye siden han selv kom inn på touren for om lag 20 år siden.

Turneringen avsluttes søndag, og dersom Koepka skulle vinne denne uken må han finne seg i å være blant favorittene i US Open som spilles på Chambers Bay neste uke.

LEADERBOARD