Det har riktignok blitt spilt 15 turneringer av PGA Tour-sesongen allerede, men det er først nå golfens mastodonter er samlet på samme arena – med unntak av Tiger Woods som har tatt en pause på ubestemt tid.

Her er noen av det  som blir mest spennende å følge denne uken:

  • – En «ny» Adam Scott stiller til start for første gang i år. Siden forrige opptreden på PGA-touren har han blitt far, fått ny caddie og byttet fra kort til lang putter.
  • – Verdensener Rory McIlroy skal forsøke å riste av seg forrige ukes missede cut i sesongdebuten så fort som mulig. Han spiller med Henrik Stenson og Bubba Watson de to første rundene.
  • – Inderen Anirban Lahiri (27) er et av årets mest spennende unge navn på Europa-touren. Han har tatt karrierens to første seiere på Europa-touren i år. På Doral får han nå sin PGA Tour-debut.
  • – Vil Doral vise seg like brutal som i fjor? Donald Trump høstet i fjor både lovord og kritikk etter ombyggingen av Doral, som har blitt nye vanskeligere etter ansiktsløftet. Mens vinnerscoren i 2013 var på 19 under par, var det i fjor kun tre spillere i hele feltet som maktet å kjempe seg under par.
  • – Hva klarer Patrick Reed – spilleren man enten elsker eller hater, å stelle i stand? Den kontroversielle 24-åringen vant på Doral i fjor, har allerede rukket å vinne en turnering i år, og kjempet også om seier forrige uke.
  • – Svenske Alexander Norén er tilbake i det gode selskap. Etter en fjorårssesong som forsvant vekk med skade i håndleddet, har han slått tilbake i år med en 2. plass, en 9. plass og en 11. plass i hans første europatour-turneringer i år. Hvordan vil han gjøre det mot Rory & co?
  • – Årets første major, The Masters er bare en drøy måned unna. Dette og Arnold Palmer Invitational på Bay Hill om to uker er de eneste turneringene før The Masters hvor vi får se alle de beste måle muskler på samme sted.

Det er forøvrig ingen cut denne uken. Her er de mest interessante grupperingene de to første rundene:

(Klokkeslettene gjelder norsk tid torsdag)

(17:11) Brooks Koepka, Phil Mickelson, Graeme McDowell

(17:33) Rory McIlroy, Bubba Watson, Henrik Stenson

(17:44) Sergio Garcia, Justin Rose, Jordan Spieth

(18:28) Dustin johnson, Billy Horschel, Victor Dubuisson

(18:39) Jason Day, Adam Scott, Jim Furyk

(18:50) Martin Kaymer, Rickie Fowler, Matt Kuchar

(19:01) Keegan Bradley, Ian Poulter, Charl Schwartzel)

(19:01) Lee Westwood, Louis Oosthuizen, Jason Dufner

Sendetider Viasat Golf

Torsdag: 19:00-00:00

Fredag: 19:00-00:00

Lørdag: 18:00-00:00

Søndag: 18:00-00:00