Marianne Skarpnord (Moss & Rygge GK) startet søndagens avslutningsrunde på delt 7.-plass (-2), kun to slag bak ledertrioen Nicole Broch Larsen (Danmark), Becky Morgan (Wales) og Eleanor Givens (England).

Da dagen var omme, var avstanden opp til toppen plutselig på ti slag. Sarpingen avsluttet turneringen med en skuffende 77-runde og falt med det til 21.-plass sammenlagt, tre over par totalt.

En skuffende 77-runde ble det også for Tonje Daffinrud, som ledet turneringen med to slag etter første runde. Søndag falt hun fra 19.- til 33.-plass.

Marianne Skarpnord har hatt en stabil sesong i år med ti klarte cuter på tolv turneringer, og hun ligger på 16.-plass på Order of Merit-rankingen sammenlagt. 

Daffinrud ligger på sin side på 48.-plass sammenlagt og er dermed sikret spill på touren også neste år. 

Før sesongens siste turnering i Spania i midten av november ligger Celine Borge og Marita Engzelius på henholdsvis 59.- og 70.-plass på Order of Merit og ser også ut til å fornye spillerettighetene for neste sesong.

Det spøker mer for Karoline Lund, som for øyeblikket ligger på 80.-plass sammenlagt – som også er den siste plassen som gir full kategori på Ladies European Tour i 2019. Caroline Martens ligger utenfor på 121.-plass, mens Madelene Stavnar er utenfor de 165 på pengelisten ettersom hun ikke har klart noen cuter denne sesongen.

Leaderboard