Marianne Skarpnord har hatt en fantastisk sesong så langt, og lå på en delt andreplass før finalerunden av Buick Championship på Ladies European Tour.

Kinesiske Shanshan Feng hadde skaffet seg en ledelse på hele syv slag etter tre runder, så i realiteten var en andreplass det beste sarpingen kunne håpe på.

Mens vinneren Feng og de øvrige spillerne i toppen gikk under par, måtte imidlertid Skarpnord tåle å signere for én over, og med det falt hun altså to plasser på resultatlisten.

Selv om avslutningen kanskje ikke ble slik som hun hadde håpet, var dette likevel en meget god prestasjon av vår beste spiller på LET. Skarpnord har tidligere uttalt et mål om å bli blant de fem beste på pengelisten i år, og før Buick Championship lå hun på femteplass på denne listen. 

Hun er med andre ord på god vei til å nå sitt store mål for sesongen.

Sarpingen har levert sterke resultater på rekke og rad i 2015, og sier selv at hun føler seg som et nytt menneske.

En skuffende 2014-sesong ble rundet av med et brudd i armen etter et fall på isen i starten av november. Hun ble satt ut av spill i to måneder. Det skulle vise seg å være akkurat det hun trengte.

– Når jeg ser tilbake på det i dag var det noe av det beste som kunne skje meg. Jeg har slitt mentalt i en periode. Jeg følte jeg hadde gått et par år uten noe særlig progresjon, og kom meg ingen vei. Skaden i armen tvang meg til å ta en pause. Jeg fikk litt panikk i starten, men følte etterhvert at hodet fikk en mulighet til å slappe av. Det var kjempedeilig med litt fri fra golfen. På nyåret var jeg mer sulten enn noen gang, sier Skarpnord om hvorfor det har løsnet i 2015.

Tonje Daffinrud, som spiller sin første sesong på LET, fikk det dessverre ikke til å stemme i Kina denne uken. Med +4 etter to runder måtte hun pakke sakene tidlig, men uttalte på sin Facebook-profil at han skulle jobbe hardt for komme sterkere tilbake i Tyrkia, hvor hennes neste turnering spilles.

LEADERBOARD