Stewart Cink fikk servert en søndag fri for puls og angrep bakfra. Grunnlaget som ble lagt torsdag og fredag gjorde at -3 i helgen holdt i massevis.

De spenningssøkende hadde kanskje håpet at spillere som Colin Morikawa, Emiliano Grillo eller Webb Simpson skulle levere en kanonrunde og gjøre det spennende i toppen, men slik gikk det altså ikke.

Med 15 par, to birdier og én bogey gjorde Cink akkurat det han trengte. Harold Varner III og Emiliano Grillo ble nærmeste utfordrere, fire slag bak på -15.

Morikawa skuffet

Colin Morikawa, sammen med Viktor Hovland, Matthew Wolff og Scottie Scheffler, har vært bildet på den nye generasjonen golfspillere. 24-åringen har allerede en WGC-tittel og en Major under beltet, men på søndagens sisterunde ville det seg ikke helt.

Etter å ha åpnet med birdie kom det to raske bogeyer på hull 2 og 4. Én birdie, èn bogey og 12 par senere kom Morikawa seg i mål +1 for dagen og -12 totalt. Det holdt til en delt 7. plass.

LEADERBOARD

Godbit for norske golfentusiaster

Neste uke spilles lagturneringen Zurich Classic of New Orleans. Her utgjør Viktor Hovland og Kristoffer Ventura et av lagene. Henrik Bjørnstad og Per Haugsrud har lenge villet se ballstrikingen til Hovland og nærspillet og puttingen til Ventura i én og samme golfer. I scramble-delen av denne turneringen blir det fort vekk virkelighet.