Etter en skuffende andrerunde har hun nå spilt seg inn i toppen igjen, og ligger i skrivende stund på en delt niendeplass. 

Torsdagens runde inneholdt fem birdies og en enslig bogey, og det kan se ut til at vår største stjerne er i ferd med å prikke inn storformen.

75 slag på andre runde ble imidlertid noen for mange for Pettersen, og med seks under par totalt blir nok avstanden opp til lederne litt for stor denne gangen.

Før hun i det hele tatt har startet sin runde ligger nemlig lederen Amy Yang 12 under, og med Stacy Lewis kun ett slag bak, blir det nok vanskelig for Tutta å blande seg inn i seierskampen denne gangen.

Tutta, som vant denne turneringen i 2007, har ikke stått på pallen i en golfturnering siden oktober 2013. 2014 var hennes første seiersløse sesong siden 2010.

Denne uken falt hun til 6. plass på den offisielle verdensrankingen, og vil være avhengig av en rekke gode resultater fremover for ikke å fale ytterligere.

Ettersom rankingen baserer seg på de siste to års resultater, forsvinner etterhvert plasseringene fra Oslo-golferens magiske 2013-sesong med i beregningen.
 

LEADERBOARD