Lederen før runden, Harris English havnet til slutt én over par på lørdagens runde, og selv om Torrey Pines er kjent som en krevende bane, var ikke dette godt nok til å holde resten av feltet på avstand. J.B. Holmes leverte nemlig en sterk 68-runde på ”moving day” og deler nå ledelsen med English på 9 under par totalt.

Hele 12 spillere er innenfor to slags rekkevidde før finalerunden, så det er ingen tvil om at turneringen fremdeles er helt åpen. Med spillere som Jason Day, Bill Haas og Jimmy Walker i angrepsposisjon, ligger alt til rette for en spennende søndag med mye god golf i California.

Haas, som vant Humana Challenge for to uker siden, fortsetter den gode formen og tar nok med seg en god dose selvtillit inn i tetstriden. Jimmy Walker, som på sin side vant på Hawaii for tre uker siden, har imidlertid spilt bunnsolid i lang tid nå, og er kanskje en enda hardere nøtt å knekke.

Beste europeer så langt er Ian Poulter på en delt 13.plass med seks under par, og med litt flyt på søndagens runde er det fremdeles mulig for engelskmannen å melde seg på i kampen om seieren.

Fredrik Jacobson er best av de svenske på en delt 21.plass, men med fire under par totalt er han nok litt for langt bak til å melde seg på helt i toppen.

Leaderboard