Tung avslutning for Aronsen

Christian Aronsen var i delt ledelse etter to runder av Nordea Tour Winter Series, men fikk det dessverre tøft på turneringens siste dag.

Finalerunden ble utsatt grunnet sterk vind på Lumine, og resultatlisten viste tydelig at det var svært krevende spilleforhold mandag.

Av spillerne i toppen var vår egen Christian Aronsen blant dem som slet mest i den uforutsigbare vinden. Med én trippelbogey, én dobbelbogey, fire bogeys og to birdies på scorekortet, signerte Miklagard-spilleren til slutt for syv over par på turneringens siste runde.

Den tunge avslutningen sendte ham raskt nedover listen, og med en totalscore på +2 endte han til slutt på en delt 10.plass.

En birdie på turneringens siste hull reddet plassen blant de ti beste for Aronsen, og selv om han sikkert hadde en bedre plassering i tankene, er dette noe å ta med seg videre til neste Winter Series-turnering.

– Etter en tung dag på jobben i tøffe forhold, er jeg fornøyd med starten på sesongen. Golfen føles bedre enn dagens score. Kommer sterke tilbake om 3 dager, skriver han på sin Facebook-profil.

Danske Peter Vejgaard leverte en bunnsolid 68-runde i vinden, og med en totalscore på -6 vant han turneringen med tre slags margin til spanske Emilio Cuartero på andreplass.

Eirik Tage Johansen gjorde mange par på en dag hvor de fleste slet, men to dobbelbogeys hindret ham dessverre i å gjøre noe stort byks oppover ledertavla. Å avslutte turneringen med eagle smakte nok likevel godt, og med +4 på finalerunden endte Johansen to slag bak Aronsen, på en delt 20. plass.

Sondre Erevik Ronold havnet på 50.plass med en totalscore på +11, ett slag foran Dennis den Roover på 51.plass.

Allerede om tre dager starter altså neste turnering på Nordea Tour, også denne gangen på Lumine Golf Club i Tarragona, Spania.