(NB!Du kan følge rundene slag for slag på vår Twitter-konto, @Norsk Golf)

 

Hull 1 (par 4, 345 m)

Knuser driveren i fairway for tredje dag på rad. En liten «baby-fade» midt i fairway, 30 meter forbi medspiller Il Hee Lee. Slår nierjernet til tre meter. Birdieputten i nedoverbakke er akkurat kort. Par.

 

Hull 2 (par 5, 473 m)

Slår en draw med driver opp langs høyre side av fairway. 3-wood fra fairway ruller opp til en meter foran green, 15 meter fra hullet. Tutta velger putteren fra utenfor green, men slår den helt feil. Ballen stopper fem meter kort. Toputt derfra for par. Her burde det vært birdie!

 

Hull 3 (par 4, 384 m)

Slår draw med driver til «second cut» venstre for fairway. Misser green i rough venstre. Må ty til nærspillet nå for å redde par. Slår en følsom pitch til 1,5 meter. Står lenge over ballen, men setter par-putten.

 

Hull 4 (par 4, 380 m)

Ny kjempedrive, høy og midt i fairway. Innspillet er pin high, syv meter høyre for flagget. Putten er en halvmeter kort. Par.

 

Hull 5 (par 3, 182 m)

Ser ut til å treffe utslaget litt tykt. Lander midt på green, 12 meter kort. Førsteputten er 1,5 meter kort, men setter par-putten.

 

Hull 6 (par 4, 357 m)

3-wooden flyr plutselig mye lengre enn de andre dagene. Ballen spretter ut i vannet. Tutta må ta sin første dropp denne uken. Slår et vakkert jernslag til fire meter venstre for hullet. Klarer dessverre ikke å redde paret. Dagens første bogey og +1 sammenlagt.

 

Hull 7 (par 4, 361 m)

Tutta har slått driver her de andre dagene, men velger 3-wood nå. Midt i fairway. Slår jernslaget til seks meter og toputter for par. Førsteputten forøvrig kort igjen.

 

Hull 8 (par 3, 154 m)

Utslaget stopper åtte meter, men ett platå over flagget. En vanskelig nedoverbakkeputt gjenstår. DENNE går det vel ikke an å slå for kort? Joda. Tutta sier «seriously?» og tapper i parputten.

 

Hull 9 (par 5, 492 m)

En publikummer FISER i det Tutta skal slå. Ser ikke ut til å ha forstyrret henne, og Tutta ler høyt med caddien mens de spaserer oppover fairway. Legger seg opp til 75 meter på andreslaget. Slår wedgen til 5-6 meter. Dagens favorittlengde til hullet ser det ut som. Toputt par.

 

Hull 10 (par 4, 355 m)

Driver midt i fairway. Det har begynt å blåse opp (vi sikter ikke til tilskueren på det forrige hullet her). Tutta ser ut til å være mellom køller på andreslaget. Velger riktig, slår seg pin high, fem meter høyre. Putten blir liggende på hullkanten. Tutta kan ikke fatte hvordan den birdieputten ikke faller i.

 

Hull 11 (par 5, 490 m)

Driver til 2nd cut venstre. Drar opp fairwaywooden i motvinden, men treffer en tynn marksuser som ruller til venstre greenbunker. Nå er Tutta sint. Bunkerslaget fra 35 meter ender 10 meter kort. Toputter derfra for par. Har ikke tatt var på par 5-hullene så langt.

 

Hull 12 (par 4, 356 m)

Tutta ikke fornøyd med balltreffet med driveren, men lander midt i fairway. Mye vind fra siden nå, men Tutta slår et utsøkt jernslag til fire meter. Misser birdieputten igjen og toputter for par. Nå må hun tråkke på gassen!

 

Hull 13 (par 4, 388 m)

Slår driveren i farway, men jernslaget er i bunker venstre. Slår et greit bunkerslag tre meter forbi hullet. Bruker veldig lang tid på å lese putten. Redder heldigvis par.

 

Hull 14 (par 3, 135 m)

Kort par 3, men vanskelig flaggplassering i dag helt i forkant bak vannet, lite green å jobbe med og medvin. Tutta slår safe, fem meter forbi flagget. Førsteputten er aldri i nærheten, toputter for par. Tutta jobber med stroket i greenkant etter å ha hullet ut, tydelig ikke fornøyd med puttingen i dag.

 

Hull 15 (par 4, 354 m)

Driveren misser i seig rough på høyre side. Hogger seg ut av den tykke bermudaen. Lander forkant green, men ruller hele veien over og i bunker. Slår er flott bunkerslag til 1,5 meter men misser par-putten! Turneringen ser ut til å glippe nå. +2 totalt.

 

Hull 16 (par 4, 382 m)

Tutta svarer umiddelbart med dagens første birdie. God drive i fairway, nydelig fade med jernet til flagget som står bakkant høyre, og setter putten. Men er det for sent? + 1 totalt.

 

Hull 17 (par 3, 164 m)

Stirrer ned utslaget som lander bare centimetre fra koppen, men ruller seks-syv meter forbi. Et kollektivt stønn fra publikum – og Tutta – i det ballen blir liggende på hullkanten.

 

Hull 18 (par 5, 485 m)

Slår en lang drive i fairway. Lar seg ikke friste av medvinden og holder seg til spilleplanen: Legger seg opp kort av vannhinderet til 75 meter. Klistrer innspillet inntil pinnen og kommer seg tilbake på par for turneringen – der hun startet dagen.

 

Statistikk

Fairwaytreff: 10/14

Greentreff: 14/18

Putter: 32