Denne uka befinner Kristoffer Reitan, Kristian Krogh Johannessen og Espen Kofstad seg i München for å spille BMW International Open på Europatouren. Tidlig start gjorde at trioen rakk å fullføre runden før spillet ble avbrutt grunnet fare for lyn.

Reitan leverte en åpningsrunde på par. (Foto: Magnus Reitan)

– Kristoffer gikk en runde på 72 slag. Han fikk en trøblete start med bogey på hull 1. Ny bogey fulgte på hull 7, men en fantastisk eagle på hull 9 sendte han tilbake til par. Med bogey på hull 14 trengte han en ny birdie for å komme seg inn på par, og den kom på hull 17, skriver Team Reitan på Facebook.

– Henger med

Runden på par gjør at Reitan ligger på delt 60. plass før fredagens runde.

– Alt i alt en ok runde, og Kristoffer henger greit med, skriver teamet.

Reitan er dermed dårligst av de norske. Kofstad og Krogh fullførte sine runder på 71 slag, og deler 47. plassen. Både Kofstad og Krogh fylte sine scorekort med fem birdier og fire bogeyer.

 

 

Spillet ble stoppet klokka 16.21, før det ble gjenopptatt klokka 19.15. Når dette skrives, har drøyt halvparten av spillerne fullført sine runder på Golfclub München Eichenried.

Starter fra hull 10

På fredag slår Krogh først ut av de norske, med tee-time klokka 13.20. Reitan starter sin andrerunde klokka 13.40, mens Kofstad slår ut klokka 14.10. Alle tre starter på hull 10.

Italienske Andrea Pavan leder turneringen etter en runde på 66 slag (-6).

Leaderboard