Kristoffer Ventura leverte fire runder på det jevne på Korn Ferry-touren, som er det nest høyeste amerikanske nivået, og er tidligere kjent som Web.com-touren.

(Les mer om navneskiftet nederst i saken)

Greide cuten

Cuten gikk på -1, og to åpningsrunder på 69 slag, gjorde at norskmeksikaneren akkurat snek seg med til helgespillet.

Rundene på lørdag ble mer av det samme for Ventura, som ikke fikk igang birdiemaskina. Runder på 71 og 70 på henholdsvis lørdag og søndag, gjorde at 24-åringen ikke greide å avansere på resultatlista.

Dermed endte helga med en delt 66.-plass for Ventura. Plasseringen gir Ventura om lag $1 500, snaut 13 000 norske kroner. Det er andre turnering på rad at Ventura greier cuten

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back at it! #vamos @the_wichita_open

Et innlegg delt av Kristoffer Ventura (@krisventura95) Juni 19, 2019 kl. 4:27 PDT

 

Omspill stoppet av mørke

Vinneren av turneringen blir avgjort først i dag, etter at søndagens omspill ble stoppet på grunnet av mørket. Hele fem spillere måtte ut i omspill, etter å ha fullført turneringen på -15, blant dem «norske» Erik Compton.

Sammen med Kevin Doughtery og Sebastian Cappelen ble Compton «eliminert» på første omspillshull. Par var ikke nok til å matche svenske Henrik Norlander og Bryan Bigleys birdier.

Hvem som vinner turneringen blir avgjort mandag, når Norlander og Bigley spiller andre omspillshull.

Korn Ferry Tour

Det var i forrige uke at touren byttet sponsor – og navn. Etter å ha hett Web.com i sju år, byttet touren navn til Korn Ferry Tour.

Avtalen er ifølge GolfWorld av ti års varighet.

Leaderboard