Mens Viktor Hovland har bevilget seg sin første friuke siden PGA Tour-oppstarten i sommer, spilte Kristoffer Ventura sin andre PGA Tour-turnering for sommeren – og hans første på tre uker.

Etter en runde på én under par torsdag i 3M Open i Minnesota, startet Ventura fredagens andrerunde ett slag innenfor cutstreken. Der fulgte han opp med en runde på par, som dessverre gjorde at han falt ett slag utenfor.

Ventura startet dagen med seks par på rappen før et utslag i vannet førte til dagens første bogey. Derfra fulgte han opp med fire par på rad før han fikk dagens første birdie etter et strålende innspill. Dessverre skulle det også bli hans siste sirkel på scorekortet, og med seks par i innspurten misset han cuten hårfint.

Amerikanerne Michael Thomson og Richy Werensky leder på tolv under par.

(Artikkelen fortsetter under)

Etter en blytung start på sin debutsesong på PGA-touren har Ventura begynt å ligne mer på seg selv igjen i sommer. På den ene PGA Tour-turneringen han har spilt i sommer, endte han på 21.-plass, og på de tre Korn Ferry Tour-turneringene han har spilt, står han med en fjerdeplass, en åttendeplass og en 49.-plass.

Ventura kan uansett spille resten av sesongen med senkede skuldre. På grunn av korona-pandemien blir det ingen opp- eller nedrykk fra PGA Tour denne sesongen, og Ventura er dermed garantert spill på PGA-touren også neste år.

Leaderboard 3M Open