Oklahoma State, som er rangert som det åttende beste collegelaget i hele USA, leverte en maktdemonstrasjon i ukens turnering i Mexico. De avsluttet turneringen med tre spillere blant de seks beste, inkludert Kristoffer Ventura – som for øvrig er halvt mexikansk.

Ventura delte andreplassen sammen med lagkamerat Zach Bachou og to andre spillere på åtte under par, ett slag bak vinneren Corey Pereira (Washington).

Fjor vår markerte et gjennombrudd for Kristoffer Ventura. Da vant han sine to første turneringer som collegespiller.

Venturas lagkamerat Viktor Hovland, som for øvrig er Norges høyest rangerte amatør (12. plass) på verdens amatørranking, endte på 21. plass i Mexico.

I lagkonkurransen ble det en knusende overlegen seier til de oransje-kledde Oklahoma-spillerne. Med en totalscore på 29 under par endte de ti slag foran Baylor på andreplass.

Hovland og Ventura er ranket som henholdsvis nummer 67 og 71 i det amerikanske collegesystemet. Hovland er inne i sitt første år som collegespiller, mens Kristoffer Ventura er i gang med sitt tredje år. Selv om det fortsatt er noen måneder til, er Oklahoma State allerede regnet som en av utfordrerne til å vinne når det nasjonale collegemesterskapet går av stabelen til våren.

Resultater