Den populære 18-hullsbanen på Arvika Golfklubb åpnet for spill i 1990. Den er en lett kupert parkbane som er tegnet av banearkitekten Nils Sköld.

Banebeskrivelse

18-hullsbanen på Arvika GK bringer spilleren gjennom et typisk frodig Värmlandsk naturlandskap. For nybegynnere er den midt i blinken, men den har også tekniske utfordringer i bakhånd for mer erfarne spillere. Tilhører du den siste kategorien, så regn med at de fleste køllene i baggen får svingt seg.

Banen er åpen med brede fairways, og den som ikke holder seg på den smale sti kan havne i fairways på hull som går parallelt. Noen få av greenene er ondulerte. Hull 16 er banens vanskeligste, fordi det er et langt par 4 hull der utslaget avgjør hele scoren. Signaturhullet er hull 4, et par 4 hull med bred fairway som er rammet inn av bunkere. Også her teller utslaget stort.

Miljø og treningsfasiliteter

Arvika Golfklubb rommer både 18-hullsbane, puttinggreener, drivingrange, restaurant og proshop. Proshopen har et bredt utvalg av utstyr, klær og køller, og tilbyr deilig mat og drikke.

Arvika er kjent for sine markedsdager og loppemarkeder der en gjør røverkjøp. Byen fikk bystatus i 1911, og det merkes på det store utvalget av antikviteter fra distriktet som fins i forretningene. Hver sommer og høst arrangeres store antikk- og samlermesser som tiltrekker seg folk på jakt etter kupp.

Overnatting

Arvika Golfklubb tilbyr golfpakke med greenfee og overnatting i samarbeid med flere hotell i nærheten.

 

Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her