Golfklubbens to 18-hullsbaner er flott plassert i det kuperte terrenget på Bjärehalvøya, og klubben har stått som vertskap for blant annet PING Junior, Solheim Cup og Challenge Tour. Av alle golfbanestjernene som fins, er dette definitivt en du skal plukke med deg.

 

Banebeskrivelse

Gamla Banan er en klassiker blant svenske parkbaner, og er designet av arkitektene Hawtree & Taylor. Spilleren møter en typisk engelsk parkbane, med godt bevoktede, ondulerte greener. Og i løpet av en runde får spilleren spilt på hele registeret av køller.

Nya Banan ble innviet i 1990, og også denne parkbanen hviler det et historisk sus over. Landskapet er mer åpent her enn på Gamla Banan, og 18-hullsbanen byr spilleren på varierte utfordringer. Greenene er både ondulerte og opphøyde, og for lavhandikappere holder det ikke å slå langt – en må også være temmelig presis for å holde seg på fairway. Legg til spennende vannhinder og greener som er godt bevoktet av bunkere, så er du der. Tommy Nordström er banearkitekt.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Båstad Golfklubb sin historikk strekker seg tilbake til våren 1930 da klubben ble grunnlagt av Ludvig Nobel – Alfred Nobels nevø. Samme år ble Gamla Banan innviet, og er med det Sveriges nest eldste 18-hullsbane. Båstad Golfklubb har 1.650 aktive seniormedlemmer og 400 juniorer. På plass fins det en meget velutstyrt proshop og en restaurant som tilbereder førsteklasses mat. Klubben har en lang historikk, men er likevel moderne.

Overnatting

Båstad Golfklubb samarbeider med en rekke hotell i ulike prisklasser i nærheten. Se hjemmesiden for mer informasjon.

Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her