Det flotte klimaet gjør at man kan spille golf året rundt på den åpne parkbanen. Men litt ekstra trivelig er det på sommeren – kun en god drive unna banen ligger nemlig havet og en 5 kilometer lang sandstrand.

Banebeskrivelse

Bedinge golfbane er nydelig og åpen parkbane som er plassert på drenert sandjord. Det er kort avstand fra green til tee, og 3-ball bruker som regel rundt tre timer på en runde. Normalt er denne banen spillbar hele året på grunn av det milde klimaet. Banens par er 70, men på frontnine får langtslående likevel boltret seg. På visse steder er layouten forholdsvis smal, og lavhandicappere må gjøre et bevisst valg på om de skal velge driver eller jern på tee. På backnine manes det mer til presisjon – ikke minst på korthullene som alle har vann i nærheten av greenområdet.

Miljø og treningsfasiliteter

Bedinge GK er en av de Sveriges eldste golfklubber. Det ble startet å spille her allerede i 1931, og nå er det et komplett golfanlegg som venter greenfeegjestene. I 2005 ble de nye treningsområdene innviet. De seks korthullenes greener har samme kvalitet som greenene på hovedbanen, og det fins en stor puttinggreen, en chip og pitch green, treningsbunkere og innspillshull i tillegg. Kubben smykker seg også med en trivelig golfrestaurant med bar.

Overnatting

Bedinge Golfklubb samarbeider med en rekke hotell og overnattingssteder i nærheten om gunstige greenfee-pakker. For mer informasjon, se hjemmesiden.