Naturomgivelsene består av vakker bøkeskog, og dermed er det flust av naturlige hinder som møter alle som tar turen. Dette er en av Skånes sanne perler!

 

Banebeskrivelse

På Bokskogen Golfklubb starter med et enkelt par 4 hull der greenområdet er det mest utfordrende. Deretter fortsetter runden innover parklandskapet. Lett å gå og meget oversiktlig – men samtidig må en kjempe for scoren. Hull 10 ligger rett foran klubbhuset og glemmes ikke med det første. Par 3 hullet er ikke av de lengste, og i tillegg er greenen sjenerøs. Likevel – kombinasjonen tvungen linje over vann og flokker av tilskuere på uteserveringen kan få det til å kile i magen på enhver.

 

Gamla banan åpnet i 1967. Den kjennetegnes av raske greener og en god porsjon optiske bedrag i tillegg til kuperte fairways og smart plasserte vannhinder og bunkere. Spilleren kan altså med fordel legge opp til en nøktern strategi under runden. Den som besøker Bokskogen Golfklubb og tar seg god tid, står overfor to vidt forskjellige golfrunder. Mens Gamla banan er en parkbane, er Nya banan en naturbane. Sistnevnte er mest kupert, og byr på magiske naturopplevelser.

 

Miljø og treningsfasiliteter

På Bokskogen fins det treningsgreener og drivingrange, pluss en 4-hulls treningsbane og en Knattebane for de minste med 6 kortere hull. Bokskogen Golfklubb er en av Skånes største. Klubben har stått som vertskap for en lang rekke store turneringer. I 2010 ble klubben kåret til Sveriges mest juniorvennlige. Bokskogen åpner banene tidlig på våren, og sesongen varer til langt på høst. For den som er opptatt av naturomgivelser, er det et godt tips å spille her sent i sesongen når bladene på trærne er flammefarget. Offisielt handicap kreves for spill på Gamla Banan og på begge baner i helger. På Nya Banan tillates klubbhandicap på hverdager.

 

Overnatting

Bokskogens Golfklubb tilbyr golfpakker med overnatting og greenfee sammen med Radisson Blu i Malmø. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon. Det fins også overnatting for 4 personer på selve klubbområdet i hytta Bokstugan.

Les mer om golfpakker, informasjon om golfklubben, kontaktopplysninger og innhent tilbud her