Banen er en åpen parkbane, signert anerkjente Douglas Brasier. Den åpnet allerede i 1974, og smykker seg med høyreiste trær som krever velplasserte slag.
 

Banebeskrivelse

18-hullsbanen på Bosjökloster Golfklubb er en åpen parkbane. De første 9 hullene ble innviet den 24. august 1974, og den 9. august 1975 sto alle hullene klare. Banearkitekten Douglas Brasier var trener ved klubben den første tiden.

I tillegg til de allerede velvoksne trærne som har stått der stødig siden 1974, har klubben også plantet enda flere de siste årene. Det maner til ekstra presisjon fra spilleren. Banen er kjent for velpleide fairways, for de er kjent for å by på flere utfordringer fra tee til green enn man skulle tro ved første øyekast. Men det er først og fremst greenene som gjerne får mest oppmerksomhet på Bosjökloster GK. De er av høy kvalitet, raske og har ofte godt skjulte onduleringer. Dessuten fins det flust av bunkere som vokter dem.

Miljø og treningsfasiliteter

Bosjökloster har en trivelig golfkro og en proshop. I tilknytning til drivingrangen har golfklubben et ordentlig treningsområde med tre puttinggreener. Ved klubbhuset fins det en platå-puttinggreen med kraftig ondulering som gjør det mulig å trene på utfordringene man møter på selve banen. Ved siden av denne fins det også en U-formet green som er plassert rundt en bunker og som åpner for en lang rekke spennende treningsslag – både fra bunkeren og utenfor greenen. Her er det tillatt til å øve på helt opp til 90 meter lange innspill. En vanlig puttinggreen fins selvsagt i tillegg.

Drivingrangen er 250 meter lang, og har 15 utslagsplasser – hvorav to er under tak. I tillegg har klubben en 5-hulls korthullsbane hvor man kan trene nærspill.

Overnatting

Bosjökloster GK har oppstillingsplasser for campingvogner, og tilbyr wifi, strøm og tilgang til dusj og toalett. I tillegg samarbeider klubben med et vertshus i nærheten om gunstige golfpakker. For mer informasjon, se klubbens hjemmeside.