De kommende driverne fra Cobra lanseres i to forskjellige utgaver, King F7 og F7+. F7 har et litt større hode enn tidligere modeller, mens F7+ er for de spillerne som liker et mer tradisjonelt køllehode.

Nytt for årets modeller er “Cobra Connect” – den første driveren noensinne med en forhåndsinstallert sensor i grepet. Den elektroniske sensoren sporer slagene dine, som du i ettertid kan lese av i en app på mobiltelefonen.

GPSen i grepet måler både lengde og retning. Det gjør det lettere å se hvordan du driver.

F7 og F7+ kommer også med tre justerbare vekter i hodet. Ved å bytte plass på disse kan du også endre driveren du har i hendene. Med dette mener Cobra du nå kan få tre drivere i en.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Sensoren i grepet gjør det mulig å spore slagene dine på telefonen din. 

Wooder og hybrider

I tillegg introduserer Cobra også nye wooder og hybrider. King F7-woodene kommer med Baffler-teknologi. To skinner på undersiden av hodet som skal være med på å unngå at køllen graver for mye ned i bakken.

Også woodene kommer med to justerbare vekter, som vil hjelpe deg med å finne ballbanen du ønsker mest.

I tradisjon tro lanserer Cobra også nye hybrider. Deres tidligere modeller har vært veldig populære, og mye tyder på at denne utgaven ikke vil bli noe unntak. Den har den samme Dual Rail Bafler-teknologien som i den foregående modellen og en enkelt vekt i hodet for høy ballbane og mer lengde.

Forventet lanseringsdato er i midten av januar. Prisen for de to modellene er ventet på å ligge på 3295 til 3795 kroner.