18-hullsbanene Långe Jan og Långe Erik bukter seg lekent innover det vakre landskapet, og begge har parkdesign som kjennetegnes av brede fairways og flotte greener. Her oppleves en super miks mellom lengde, vann og utfordrende greenområder.

 

Banebeskrivelse

Både Långe Jan og Långe Erik holder gjennomgående høy kvalitet. I kombinasjon med nyrenoverte hotellrom, villaer og suiter er det et kresent publikum som gjerne besøker golfanlegget. Begge 18-hullsbaner strekker seg gjennom et rikt kulturlandskap i det som må sies å være en av Sveriges mest populære turistdestinasjoner.

Banene har parkdesign og er plassert i forholdsvis åpent terreng. Fairways er brede, og greenene er store. I tillegg byr anlegget på en 9-hulls korthullsbane og en 9-hullsbane i klassisk parkmiljø. Dermed er Ekerum Golf & Resort en destinasjon som passer golfere på alle nivåer.

 

Miljø og treningsfasiliteter

I tillegg til to flotte 18-hullsbaner, en 9-hullsbane og treningsområder av høy kvalitet, rommer golfanlegget også restaurant, en trivelig pub, golfshop, spa, svømmebasseng, badstue, kunstgalleri og mulighet for overnatting i smarte ferieleiligheter. Restauranten er innredet i klassisk bibliotekstil, og golfanleggets bar har seilt opp som det lille samfunnet Ekerums naturlige møtested der en nyter den avslappede stemningen foran en åpen peis.

 

Overnatting

Det fins flere overnattingsalternativ på Ekerum Golf & Resort. De nyrenoverte hotellværelsene byr på utsikt over golfbanens første hull, og rommer også et oppholdsrom med kjøkken og utgang til balkong eller terrasse. I den sentralt beliggende Gårdsvillaen fins det tre dobbeltrom, to bad og felles stue. Golfanleggets mest eksklusive alternativ er hotellsuiter på inntil 85 kvadratmeter med utsikt mot Kalmarsund. 

Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her