Banebeskrivelse

Banen på Fjällbacka GK har semi seaside karakter, og den kan skape assosiasjoner til linksgolf ettersom nærheten til havet gjør at vinden er en av utfordringene. I tillegg bidrar raske greener til at ballen ofte må rulle inn for å sitte. Vann er i spill på elleve av hullene, og allerede på hull 1 må spilleren slå over elven der den munner ut i havet.

 

De raske greenene gjør at presisjon premieres gjennom hele runden. Terrenget er relativt flatt, og det inviteres ofte til lange utslag hvor en får testet om driveren sitter som den skal. I tillegg snor banen seg gjennom et herlig naturlandskap, og flere hull går langs den vakre Anråselven.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Fjällbacka GK ble etablert i 1965, og de første 9 hullene åpnet for spill i 1967. 18-hullsbanen åpnet i 1973, og i 2005-2006 fikk samtlige greener USGA standard. Renoveringen har gjort at banen kan holde åpent betydelig lenger, og heller ikke har problem ved store nedbørsmengder. Klubben tilbyr drivingrange, fine treningsområder, proshop og restaurant.
Skjærgårdssamfunnet Fjällbacka ligger rett i nærheten, og det er her handlingen legges til i Camilla Läckbergs krimromaner. Benytt sjansen til å delta på guidede turene og opplev gatene, bygningene og stedene hun skriver om!

 

Overnatting

Fjällbacka Golfklubb tilbyr golfpakke med overnatting i samarbeid med flere hotell i nærheten. Se hjemmeside for mer informasjon.

 

Golfpakker og tilbud samt mer informasjon om Fjällbacka Golfklubb finner du her