Banebeskrivelse

Det som først og fremst karakteriserer banen på Gullbringa er at den er utfordrende og meget velpleid. Golfklubben byr på tre 9-hullsbaner, hvorav en er parkbane, en er skogsbane og den siste er en kombinert park- og skogsbane. Sløyfene kombineres vekselvis med hverandre, med den konsekvens at en 18-hullsrunde på Gullbringa Golf & Country Club aldri blir rutinemessig, selv ikke for medlemmene.

 

I tillegg til banenes særegenheter kommer vanskelighetsgraden på hullene. Ingen av dem er like, og banen er designet med tanke på at spilleren kontinuerlig utvikler seg gjennom å søke utfordringer.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Som greenfeegjest på Gullbringa har man tilgang til alle treningsområder. Det fins drivingrange med noen plasser under tak, tre treningsgreener og et pitchområde med bunkere på plass. Gullbringa Golf & Country Club er kjent for å være et sted der både profesjonelle og nybegynnere trives.

Restauranten serverer to forskjellige retter hver dag. Golfklubben har et svømmebasseng på området som alle har tilgang til, og på øya Marstrand en mil unna fins noen av den svenske vestkystens mest berømte badeklipper.

 

Overnatting

Gullbringa Golf & Country Club samarbeider med flere hotell rett i nærheten –  også i Gøteborg. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.

Golfpakker, innhenting av tilbud, kontaktskjema og mer informasjon fra golfklubben finner du her.