Halmstad Golfklubb ble etablert i 1930. Åpningsåret ble det spilt på en provisorisk bane i nærheten, men siden da har klubben kommet langt. Mesterskapsbanen Norra Banan og medlemsfavoritten Södra Banan lokker årlig til seg 13.000 greenfeespillere.

15 års medlemskø

Med 15 års venteliste og over 2000 personer i medlemskø, regnes klubbens for en av av nabolandets mest populære. Og om det frister å spille en bane som faktisk har klart å kapre til seg Solheim Cup, gjorde Halmstads Norra Bana nettopp det år 2007.

Kåret til Årets Golfkro 3 ganger

De som setter mat og drikke like høyt som de setter golf, blir neppe skuffet under et besøk hos jubilanten. Hit valfarter både golfere og lokalbefolkning. Klubbens restaurant er kåret til Årets Golfkro i Sverige tre ganger, og i mars 2015 hanket den inn prisen for ”Beste golfkro i klubbregi”. Kroen byr på avslappet atmosfære, to uteserveringer med utsikt over banene og hjemmelagde lunsjretter med ”dagens husmannskost”.

Sveriges største gir bonuspoeng

Halmstad GK har Sveriges største proshop. Her fins selvsagt et bredt utvalg av køller, klesmerker, tilleggsutstyr og servicetjenester. Men like viktig poeng, er at shopen har et bonussystem ved kjøp hvor man kan tjene poeng som siden omgjøres til kroner. Et smart lojalitetstips som også norske proshoper kan ta med seg videre!

Hjemmeside: www.hgk.se