Det er den anerkjente banearkitekten Sune Linde som fikk oppdraget med å utnytte det opprinnelige naturlandskapet maksimalt – hvilket han definitivt gjorde.  

 

Banebeskrivelse

Hammarö Golfklubb har praktfull beliggenhet ved Vänern i Värmland, og 18-hullsbanen åpnet i 1991. Banen ligger i lett kupert terreng med en herlig miks mellom park- og skogsbane og en håndfull spennende platågreener. De første 13 hullene er omkranset av høyreist furuskog, hvilket er et klart kjennetegn på den värmlandske naturen. De naturlige hindrene maner spilleren til å finne balansen mellom krefter og strategi. I 2006 gjennomgikk banen visse forandringer, og hull 18 ble omgjort til et par 4 hull. Med en lengde på 360 meter fra gul tee og 320 meter fra rød tee i tillegg til innspill over vann, får runden en mektig, uforglemmelig avslutning.

 

Miljø og treningsfasiliteter

I tillegg til 18-hullsbanen tilbyr Hammarö Golfklubb også en 8-hulls korthullsbane med lengde på 45-95 meter som egner seg godt til trening på nærspill. Minst èn spiller må inneha grønt kort. I tillegg har klubben en proshop, 2 treningsgreener, et eget treningsområde med bunkere og greener samt drivingrange og en koselig kro med dagens lunsj og à la carte.

 

Overnatting

Hammarö Golfklubb har oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner rett ved siden av banen. I tillegg samarbeider klubben hoteller i sentrum av Karlstad.

Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her