Europatour-spiller inn på eiersiden

Hills Golf & Sports Club er designet av Arthur Hills og Steve Forrest og åpnet i 2004. Den gangen tok banen bokstavelig talt pusten fra de som prøvde seg – ordet Hills beskriver terrenget perfekt. Men etter at Europatour-spilleren Johan Edfors gikk inn på eiersiden ble designet endret. I 2014 var det premiere for fire nye hull, to ombygde hull, samt smalere hull og mindre rough på enkelte steder. I tillegg kom det ny backtee på hull 1 og en 1300 m2 stor puttinggreen, alt i regi av Edfors.

– Jeg har alltid ment at Hills er en veldig bra bane som har potensiale til å bli fantastisk. Den har imidlertid vært for tøff for vanlige golfere. Nå er den endret – uten at den har blitt mer lettspilt for oss tourspillere. Målet er å få plassert Gøteborg og Hills på det internasjonale golfkartet, samt å tiltrekke oss flere middels gode spillere, sier han i en pressemelding på klubbens hjemmeside.

Sveriges beste år 2017?

Etter reåpningen sommeren 2014 fortsatte arbeidet med å forbedre banen under vinteren og våren 2015. Visse endringer på hull 4, 7, 8, 16 og 18 er utført. Neste steg i prosessen er totalrenovering av samtlige 33 greenbunkere med teknikken ”capillary concrete”. Mats Sterner, VD på Hills Golf & Sports Club, sier:

– Endringene vil bidra til en forsterket golfopplevelse for dem som besøker oss. Visjonen er helt klart å levere Sveriges beste golfopplevelse i 2017.

Mer info: www.hillsgolfclub.se