Banebeskrivelse

Isaberg Golfklubb fyller 50 år i 2018, og ligger 18 km nord for Gislaved. Banene heter Östra Banan og Västra Banan, og de har har park- og skogskarakter. Plasseringen ved Hammarsjøen og sjøen Nissan gjør at det er mye vann i spill på enkelte av hullene. Gjennom rundene opplever spilleren mange utsiktspunkter og flott natur. Östra Banan er en sandtest. Flere hull krever at en får til et godt og langt utslag, men banen er vel så utfordrende når det gjelder innspill på green. De fire avsluttende hullene går langs Nissan og Hammarsjøen, og regnes for å være rundens vanskeligste.

Västra Banan er også en nøtt som skal knekkes. Frontnine anses av mange for å være klubbens enkleste 9-hullssløyfe, men de krever planlegging. Backnine karakteriseres av at fairways er smalere, mer kuperte og gjerne oppleves som lengre enn hva en leser av scorekortet. De første 9 hullene ble spilleklare i 1970, de neste 9 i 1975.

Miljø og treningsfasiliteter

Isaberg Golfklubb ble etablert i 1968, og klubben har hatt to 18-hullsbaner siden 1993. Hit kommer det rundt 10 000 greenfeegjester hvert år. Klubben har fine treningsområder som også inkluderer en korthullsbane med 6 hull, en god restaurant og en innholdsrik proshop som tilbyr custom fitting av køller.

Overnatting

Det er mulig å overnatte i hytter på Isaberg Golfklubb. I tillegg leies det ut en lodge til større grupper. På plass fins det oppstillingsplasser med elektrisitet for bobil og campingvogn.  I tillegg samarbeider golfklubben med flere hotell rett i nærheten. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon.