Callaway Vinter Tour er en serie av fem turneringer på golfsimulator på vinteren. Turneringsformatet er det samme som for Narvesen Tour på sommeren og spilles en gang i måneden frem til sesongstart utendørs.

Første turnering arrangeres i Vestfold Golfhall lørdag 26. november og er åpen for alle juniorer i alle aldre.

–Vi har rekruttert mange nye juniorer til turneringsspill i vår region i 2016. Derfor mener vi det er viktig å fortsette med et turneringstilbud også på vinteren sier Tom Arne Tollefsen, turneringskoordinator for Sør-Østlandet.

Les også: – Klubber må slutte å se på juniorer som en utgiftspost

– Vi ønsker å skape en golfdag for juniorer i hallen med en sosial ramme og med mange aktiviteter. Hovedturneringen går på golfsimulator, men det vil også bli arrangert ulike konkurranser på puting-greenen og med trackman-testing i hallen. Dersom vi øker aktivitetstilbudet for juniorer på vinteren– håper vi at det igjen fører til en ytterligere vekst i junioraktiviteten på sommeren, sier Tollefsen.

Callaway har gått inn som sponsor av premier på hver enkelt turnering og det vil også bli laget en Order of Merit, der de beste i turneringsserien premieres etter fem turneringer.

Vestfold Golfhall ligger på Vear utenfor Tønsberg. Hallen har 8 Full swing simulatorer oppgradert i forrige uke, en 18 hulls putting-green og drivinrange. Det er plass til rundt 80 deltakere og turneringen er åpen for spillere fra alle regioner. Påmelding i golfbox under Sør-Østlandets turneringssider.