SPONSET INNHOLD:
Selvfølgelig er det kult å gjøre par, men ingenting slår følelsen av en birdie. Det må i så fall være en eagle. Cobra søker nå seks spillere i Norden som har for vane å gjøre noen birdies hver runde. De tror nemlig at du kommer til å gjøre enda flere om du spiller med deres nye Cobra KING Forged TEC.

 

Cobra KING Forged TEC er en kølle som på utsiden ser ut som en klassisk bladkølle, men under skallet finnes det masse teknologi som vil hjelpe deg å løfte ditt spill til nye høyder. Det er en kølle for golferen som vil kunne forme sine slag og søker bedre presisjon sammen med bedre følelse i balltreffen. Samtidig gir jernkøllene litt ekstra lengde og er tilgivende for å gjøre spillet litt lettere.

La oss begynne med å fortelle om den uthullede konstruksjonen. Gjennom å gjøre køllehode hult får du flere fordeler sammenlignet med et massivt hode. Vekten fra massen som tas bort i midten av hode kan plasseres ned og ut til sidene i jernhode for å gjøre jernhode mer tilgivende og øke utgangsvinkelen. For at ballen ikke skal sendes rett opp i luften blir vinkelen på jernkøllen justert litt, som også gir lengre slag. Legger man til den smidde slagflaten som kan bevege seg mer i et uthulet jern, og du har en jernkølle som er både mer tilgivende og gir deg lengre slag enn hva du er vant med.

En uthulet konstruksjon kan lett få en spesiell lyd. Derfor har Cobra fylt hulrommet med et skum som har fått ekspandere for å fylle hele hodet. Skummet forbedrer ikke bare lyden, men gir også en myk følelse som du kommer til å elske.

Lengde og følelse er bra egenskaper, men det som du som dyktig golfer virkelig vil ha i dine jernkøller er presisjon. Du vil kunne styre slagene og virkelig kjenne ballen i treffet. Det er derfor Cobra har lagt inn en tungsten stav i bunn av køllehode, fra tåen til mitt bak sweet spot. Den plasseringen av vekten vil gjøre det lettere for deg å kontrollere køllehode presist og du får lettere frem riktig ballflukt, uansett om du skal ha frem en draw eller en fade. Med mer masse rett bak ballen forbedres også følelsen, og du får bra tilbakemelding på om du treffer ballen rett.

KING Forged TEC finnes både for som vanlig jernset med varierende lengde på skaftene , og som ONE Length der alle skaft er like lange. Fler og fler oppdager fordelene med ONE Length, og her er den korte forklaringen på konseptet med like lange skaft på alle jernkøllene.

Den mest åpenbare fordelen er at når du har en og samme sving og oppstilling med alle dine jernkøller, så blir balltreffen jevnere og bedre. Utgangspunktet for Bryson DeChambeau når han utviklet ONE Length var at det er lettere å slå med jern-fire og jern-fem når de har lengden til en jern-sju. Men mange som bytter over til ONE Length sier også at deres innspill med 8-Sw har blitt bedre da de slår disse køllene litt høyere og dermed lander ballen brattere og det blir mindre rull og bedre presisjon som resultat. Rickie Fowler sin trener Claude Harmon sier dette om ONE Length: ‘’Har du noen gang hørt noen si at det er vanskelig å slå med sitt syver-jern? Tenk da om hele baggen var full av lettspilte syver-jern…’’    

Til slutt noen ord om Cobra Connect. I enden av grepet til alle KING Forged TEC jern siter det en høyteknologisk sensor. Når du slår et slag med jernet senderen denne sensoren et signal til en app i din mobil som logger GPS-posisjon for det slaget. Det her skjer helt automatisk, og når runden er over har du all tenkbar statistikk som lengden for hver kølle, antall fairwaytreff, greentreff og antall putter. Du får etter noen få runder ulikt handikap i utslag, innspill, bunker, chipping og putting, så du kjapt kan se hvor du skal legge din trening. Etter 10 runder har du god kontroll på mine styrker og svakheter og kan begynne å trene utefra denne informasjonen.

Så, har du fått lyst til å spille med Cobra KING Forged TEC denne sommeren skal du søke til COBRA KING OF BIRDIES. For å ha mulighet til å få en plass – og på sikt vinne konkurransen – skal du nok være singelhandikaper. Jo lavere desto bedre, men siden COBRA KING OF BIRDIES ikke bryr seg om bogeys og dobbel bogeys kan du også være ujevn og en spiller som gjør like mange birdies som bogeys. For her teller bare birdies. Og eagles, som regnes trippelt. Jo mer golf du spiller, desto fler birdiemuligheter kommer du til å ha. Cobra ser gjerne at de får minst 1 dame og noen som vil spille med ONE Length i gruppen.

LINK TIL PÅMELDING

 

Klikk her for å fylle ut din søknad, senest 1. april vil vi ha den. Etter det gjør Cobra kjapt sitt valg, og samler disse spillerne til å gjøre en custom fitting på jern og driver. Da informerer de også om hva som gjelder for å få dere klare til denne utfordringen. Når dere har fått køllene så skal alle runder spilles med Arccos/Cobra Connect og Gamebook for å verifisere antall birdies. Cobra kommer til å ha delmål underveis, men den store premien er at den som har gjort flest birdies frem til 2. august får beholde sine køller.

Kom igjen nå, vis at det er du som er Nordens KING OF BIRDIES.