En kvinnelig tilskuer måtte få hodet bandasjert etter at et utslag fra Brooks Koepka havnet langt ut av kurs og traff henne rett over øyet på det sjette hullet i åpningsrunden av Ryder Cup fredag,

Tilskueren ble liggende blodig på bakken etter uhellet, og kort tid etter å ha fått en signert hanske fra Koepka, måtte hun fraktes til sykehuset.

Rapporter fra Le Golf National sier at Koepka var tydelig preget av hendelsen de påfølgende hullene, og også i pressekonferansen etter runden var det åpenbart at han syntes det var vanskelig å snakke om.

– Jeg tenkte “oh, shit!”. Det er tøft. Det er vanskelig å kontrollere golfballen. Mange ganger er fansen veldig nærme, og noen ganger skjer det at man slår skjeve slag, sier Koepka.

– Problemet er at man roper fore, men fra 300 yards, hvordan skal man høre det? Man kan rope fore, men det har ikke noe å si. Fra 150 yards kan man høre det, men fra 300 yards er det dessverre slik at hun hadde blitt truffet uansett selv hvis ingen av oss hadde ropt fore. Man hører ikke noe fra 300 yards når vinden blåser, sier den amerikanske kraftpluggen.

USA leder 3-1 etter fourball-rundene på formiddagen, men Europa er i støtet i ettermiddagens foursomes. Følg utviklingen i turneringen her.