I havgapet på Hotel Tylösand

Hotel Tylösand ligger bare et par hundre meter unna Halmstad GK. Det ærverdige badehotellet fra 1920-årene samarbeider med klubben om golfpakker, og har også fristende spa-pakker som det er verdt å titte nærmere på etter en dag med crispy høstluft på golfbanen. Spa-avdelingen brer seg utover to etasjer, og kan blant annet friste med en rekke behandlinger, supre treningsfasiliteter og 53 saltimer i uka. Legg til basseng både inne og ute, badstuer, opplevelsesdusjer og et klassisk isbad for de aller tøffeste – og alt ligger til rette for et opphold du sent vil glemme!  

Torekov Hotell på Bjärehalvøya

Torekov Hotell på det lille tettstedet med samme navn, ligger ved vannet i kort avstand fra både Torekovs GK og Båstad GK. Mens legenden Båstad GK er kjent for de fleste, er perlen Torekovs GK litt mer anonym. Den har en klassisk seaside og linksbane med par 70, og designet sørger for at spilleren møter et bredt spekter av utfordringer underveis. Det åpne banelandskapet gjør at vinden blir en betydelig faktor. Så betydelig, at det sies at banen har 365 ansikter – ett for hver av årets dager.

Med sine 54 rom er ikke Torekov Hotell verdens største. Med smart beliggenhet og en velutviklet spa-avdeling er det derimot ett av de triveligste. Steambadstuer, finsk badstue og varmt japansk bad er det noe av det du kan teste ut her. Torekov har lange tradisjoner som kursted, så havsaltkurer tilbys i fin miks med mer spesielle saker som bambusmassasje og finessen Check Me – en runde med kroppsskanneren InBody 720 som måler kroppens muskelmasse, væske, fett og vekt nå helt på tampen av golfsesongen.