Rett ved Lidköping i Vest-Sverige ligger Läckö Golfklubb, ranket som en av Västergøtlands beste. Ikke bare er du omgitt av knallgrønne greener og myke fairways – rett i nærheten ligger også Läckö Slott og Rørstrand Porselensfabrikk.

18-hullsbanen

Läckö Golfklubb sin 18-hullsbane åpnet i 2005, og ligger ved Lidkøping. Spilleren møtes av et fint klubbhus og en 18-hullsbane med store greener og fairways omgitt av eiketrær i et lett kupert banelandskap. Mange av hullene bringer spilleren inn i områder isolert fra resten av banen og øvrige spillere – her får både nybegynnere og mer erfarne golfere spille helt i fred. Banen rankes som en av Västergøtlands beste, og arkitekten har brukt det opprinnelige naturlandskapet som utgangspunkt for designet. Banen har USGA-greener, dobbel fairway-vanning og ingen blinde hull.

Miljø og treningsfasiliteter

Läckö GK byr spilleren på et flott treningsområder der du kan slå fra både matter og gresstees. Treningsområdet ligger rett ved siden av parkeringsplassen, og foran klubbhuset fins det også en fin treningsgreen der du kan finslipe ferdighetene før du går ut.

Läckö Golfklubb ligger på historisk grunn som tilhører Traneberg, og har aner fra 1000-tallet. Etter golfrunden er det alltid trivelig å slå seg ned på klubbens golfrestaurant. Tranebergs Gästgiveri, er plassert i sagverket til den gamle gården. Interiøret er originalt og fra 1906. Banen ligger i kort avstand fra store attraksjoner som Läckö slott og Rørstrand Porselensfabrikk. Fiskesamfunnet Spikens Fiskeläge og turstiene i skogene og langs sjøen og ved Kållandsös vestre side, er også populære blant besøkende.

Overnatting

Läckö Golfklubb samarbeider med flere aktører innen overnatting. På Naturum Victoria fins det 15 hotellrom, og golfklubben tilbyr golfpakker med overnatting her. Samtlige rom har vakker utsikt over skog, slott eller Vänerskjærgården. I tillegg fins det oppstillingsplasser for campingvogner og bobiler ved klubben. For mer informasjon om Bed & Breakfast, hoteller og hytter til leie, se klubbens hjemmeside.