Etter en tung start på 2020 begynte Kristoffer Ventura endelig å finne tilbake til godspillet i sommer etter at PGA Tour kom tilbake etter korona-pausen.

Nå er han tilbake i aksjon igjen på Silverado Resort i vindistriktet Napa Valley, hvor himmelen har vært farget oransje denne uken på grunn av de enorme skogbrannene som herjer i California.

(Artikkelen fortsetter under)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New season, let’s go! #komigjen

A post shared by Kristoffer Evensen Ventura (@krisventura95) on Sep 9, 2020 at 5:03pm PDT

 

Etter første runde har Ventura plassert seg fint på en 36.-plass på leaderboardet med en runde på tre under par, bestående av seks birdies, tre bogeys og resten par. Dagens høydepunkt kom på det 16. par 5-hullet da han chippet elegant i for birdie fra en vanskelig lie i roughen.

To hull senere på dagens siste hull hadde han mulighet til å følge opp med eagle, men han måtte nøye seg med birdie etter at putten fra fire meter strøk hullkanten.

 

 

Ifølge pgatour.coms strokes gained-statistikk, som viser hvor godt Ventura gjorde det i forhold til resten av feltet, var han best av alle rundt greenene torsdag. Det kom godt med på en dag der det lange spillet ikke satt helt som det skulle.

Ventura ligger seks slag bak lederen Russell Knox fra USA, tre slag bak topp-10 og to innenfor cutgrensen.

NB! Viktor Hovland deltar ikke denne uken. Han er tilbake igjen i neste ukes major U.S. Open på Winged Foot.

Leaderboard