Onsdag publiserte den nye Twitter-kontoen «@PGATOUR2K» en 17 sekunder lang trailer fra det nye spillet, med et klipp fra TPC Sawgrass sin berømte 17. øygreen:

Spillet blir utviklet av HB Studios, det samme selskapet som står bak onlinespillet «The Golf Club 2019» til Playstation, et spill som i stor grad har blitt populært takket være muligheten til å designe egne baner fra bunnen av. Det gjør det mulig å spille baner som er tilnærmet tro kopier av Augusta National, og utvalget av baner er så å si ubegrenset.

Selv om også The Golf Club har en offisiell PGA Tour-lisens, går det kun an å spille som fiktive spillere. Da EA Sports lagde sin Tiger Woods-spillserie fra 1999 til 2014 og Rory McIlroy-spillet i 2015 gikk det an å spille som flere av tourens største stjerner. Nå gjenstår det å se om det også blir mulig når 2K Sports satser for fullt på golf.

2K Studios står blant annet bak de anerkjente basketballspillene NBA 2K, et av verdens mest populære sportsspill på konsoll de siste årene.

Foreløpig er det lite kjent om hva PGA Tour 2K21 vil inneholde, men ifølge Golf Digest vil det komme flere nyheter om spillet 14. mai.