18-hullsbanene

Klubben har to 18-hullsbaner hvorav en er åpen parkbane og en er svakt kupert skogsbane. Da Nya Banan sto klar i 1970, ble Öijared Resort Sveriges første klubb med 36 hull. Gamla Banan ble reåpnet i 2009 etter renovering. Hva som venter? Vakker layout, flotte greenområder og ekstremt raske greener. Ambisjonen på Öijared er at Gamla Bana skal være en av Vest-Sveriges beste når det gjelder både design og spillekvalitet. Opprinnelig ble Gamla Banan innviet i 1960, men det er altså den anerkjent arkitekten Pierre Fulke som holdt pennen da den ble designet på nytt i 2009.

Nya Banan er en tradisjonell bane som har stått som vertskap for Öijared Ladies Open på Telia Tour mange år. Landskapet er åpnet, og spilleren står overfor et klassisk parkdesign. Hullene ved sjøen Mjörn byr på vakker utsikt, og banen ligger midt på skalaen når det gjelder antall utfordringer. På Nya Banan som ble innviet i 1970 trives med andre ord både nybegynnere og mer erfarne spillere.

 

Pay & Play banene

Parkbanan byr på flott utsikt over sjøen Mjörn, og hull 1 der tee er på klubbhusets gresskledde tak er intet mindre enn spektakulært. Vil du bli bedre kjent med naturområdene rundt klubben, er dette absolutt en runde verdt å spille. Hullene er relativt korte, og passasjene trange. Dette er en Pay & Play bane som er åpen for alle.

Järnbanan er en korthullsbane på 9 hull som er åpen for alle uansett handicap. Den er ideell i forbindelse med trening på nærspill.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Treningsområdene på Öijared er utfordrende for alle spillere, og dekker alle deler av spillet. Golfbanene og fasilitetene på treningsområdet holder samme kvalitetsnivå. Parkbanen og Järnbanan er åpne for alle, også de som ikke har tatt Veien til Golf. På Gamla banan og Nya banan er handicapgrensen for gjestespillere 36. Golfbil fins til leie.
 

Öijareds restaurant ligger i klubbhuset – klubbens hjerte og et arkitektonisk mesterverk tegnet av arkitekten Gert Wingårdh. Her kan du stikke innom for et glass avkjølende drikke etter runden eller nyte mat fra den internasjonale menyen. Råvarene er valgt med omhu og respekt for både råvarer og natur.

Overnatting

Öijared GCC tilbyr mange ulike overnattingsalternativ i ulike prisklasser i nærheten av klubben. Anlegget har også sitt eget hotell, Öijared Lodge. Dette hotellet er gunstig plassert mellom drivingrangen og hull 1 på Parkbanen ved klubbhuset. Her opplever lodgestil og en arkitektur som smelter naturlig inn i landskapet rundt. Mer informasjon om overnatting finner du på klubbens hjemmeside.