Med en historikk som strekker seg tilbake til 1963, en sjarmerende miks mellom park- og skogsbane og flust av tekniske utfordringer er dette en heldagsopplevelse.

 

Banebeskrivelse

Perstorp GK har en 18-hullsbane og en 6-hulls korthullsbane. Førstnevnte er lett kupert, og med par 71 er det ikke først og fremst i selve lengden på banen og hullene at utfordringene ligger – det er snarere i det karaktersterke designet. Bak utformingen står det hele tre velkjente navn; Anders Amillon, Ture Bruce og Åke Persson.

 

Hovedbanen måler 5581 meter fra gul tee og 4860 meter fra rød tee. Hullene som strekker seg ned mot sjøen skiller seg ut som spesielt vakre, og står i kontrast til de mer lune skogshullene. Banen er kjent for utfordrende fairways og velpleide, raske greener. Terrenget er kun lett kupert, men nivåforskjellene kan til tider overraske og gjør at spilleren må holde hodet kaldt. I tillegg til hovedbanen tilbyr klubben også en 6-hulls korthullsbane, og et treningsområde med drivingrange og puttinggreen.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Perstorps Golfklubb ble etablert i 1963. i fjor hadde klubben besøk av 5500 greenfeegjester, og langt de fleste av dem som tar turen tar seg tid til å nyte en matbit i den trivelige klubbrestauranten etter endt runde.

Overnatting

Perstorps Golfklubb tilbyr golfpakker med greenfee og overnatting i samarbeid med en rekke hotell, pensjonat og hyttebyer i nærheten. Se golfklubbens hjemmeside for mer informasjon.

Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her