Her kan du spille på baner som Rönnebäck GK frem til desember, og oppleve storbypuls med mat, shopping og antikvitetsjakt i samme slengen!

Fristelser som gir vann i munnen

Malmö byr på en unik miks av lokale råvarer, internasjonale nyvinninger og tradisjonsrik husmannskost. Den 10. november braker det løs for regionens årlige gåsemiddag – i tillegg til byens andre fristelser: Restaurant Bastard er en ekte håndverksbedrift der du kan henge i baren og spise supergode småretter i timevis, Bloom in the park serverer deilig gourmetmat, mens Sture er lokalbefolkningens favoritt med klassikere som Wallenbergare. De som søker barmiljø kan sikte seg inn mot Belle Epoque på Södra Skolgatan 43 eller Rosen Bar & Dining på Mäster Johansgatan 15.

Shopping på 1-2-3

Det brosteinsbelagte Lilla Torg i sentrum er omkranset av hus fra middelalderen og småbutikker med svenske håndverksprodukter. Hvis du vil kjøpe produkter og suvenirer fra 20 regionale profesjonelle kunsthåndverkere på ett og samme sted, er Formargruppen stedet.

Davidshall er Malmøs funky bydel, med et flust av vintage- og designbutikker. Drottningtorget er byens øko-chic område med massevis av økologiske kafeer og miljøvennlige klesbutikker, og om antikviteter er målet, er Rågers Antique & Design stedet å besøke. For retrostil er det spesielt ett sted som gjelder – nemlig butikken Miss Universeum.

Kaféliv uten sidestykke

Er det én man skal gjøre i Malmö, er det å bare nyte atmosfæren for en stakket stund. Ta en lunsj på Möllevångstorgets, hvor du finner både et pulserende frukt- og grønnsaksmarkedet og kafeer og spisesteder med mat fra hele verden. Lilla Kafferosteriet, Melvins Kaffebar og Solde er også innertiere for den som vil ha noe svart og energigivende i koppen før en shoppingtur – eller enda en golfrunde.

Rönnbäck GK (Foto: Peter Corden)

Rönnebäck GK 15 minutter utenfor sentrum

Rönnebäck er en av Malmös mer bevarte golfhemmeligheter, men banen har stått som vertskap for Nordea Tour og ECCO Tour flere ganger. Her møtes gjestene av et komplett golfanlegg på alle måter – treningsområdene, omkledningsrommene og pro-shopen holder høy standard. I tillegg kan man bestille mat i kroen før man går ut, og dermed venter et klappet og klart måltid etter en runde i frisk høstluft.

Rönnebäck Golf Club innviet 18-hullsbanen i 2005. Banen har raske, harde greener og et særdeles vakkert naturlandskap, og ligger i et delvis kupert og ondulert terreng som på 5 av hullene får tankene til å fly av sted til skotske heier. De resterende 13 hullene ligger i parklandskap. Greenene består av eksklusivt Penn A4 gress, og små onduleringer på greenene bidrar til spenning. Totalt sett er Rönnebäck GK en bane verdt en ekstra høsttur. – Både for sine utfordringer og interessant lay out – men også på grunn av den geniale beliggenheten bare et kvarter utenfor Malmö sentrum.