Banen er rammet inn av topp moderne treningsfasiliteter og klubbhus. Smale fairways, lange, kuperte hull og uforglemmelige golfrunder er stikkord for hva som venter.

 

Banebeskrivelse

Klubben ble etablert i 1993, og de første 9 hullene sto ferdige i 1999. 18-hullsbanen ble innviet først i 2005. Dette er et førsteklasses anlegg, og banen kjennetegnes av raske, harde greener og et særdeles vakkert naturlandskap. Banen kan med lett hjerte karakteriseres som ærlig – en får som oftest hva en ser. Likevel er to av hullene blinde og med det ekstra utfordrende: Hull 11 som er et par 4 hull på 345 meter fra gul tee, og hull 14 som er et par 5 hull som måler 520 meter fra gul tee. Sistnevnte har index 1, og er altså banens vanskeligste hull.

 

Banen ligger i et delvis kupert og ondulert landskap som på 5 av hullene får tankene til å fly av sted til skotske heier. De resterende 13 hullene ligger i parklandskap. Greenene består av Penn A4 gress som gir spilleren en optimal opplevelse, og små onduleringer på greenene bidrar til å gjøre avslutningen på hvert eneste hull ekstra pirrende. Totalt sett er dette en artig liten sak; runden er både utfordrende, krevende og interessant, og banen er velstelt til fingerspissene.

 

Miljø og treningsfasiliteter

Rönnebäck / Hintons Golf er en golfklubb med store ambisjoner, og greenfeegjestene møter et anlegg som er profesjonelt i alle henseender. Klubbrestauranten, treningsområdene, omkledningsrommene og proshopen holder høy standard. Tee på hull 1 ligger ideelt til rett bak det koselige klubbhuset. En 18-hullsrunde tar cirka fire timer, og det er mulig å bestille mat i restauranten som venter på en når en kommer inn igjen før en går ut.

 

Overnatting

Rönnebäck Golf Club har oppstillingsplass for bobil og campingvogner på området. I tillegg samarbeider klubben med flere hotell i Malmø sentrum. Se klubbens hjemmeside for mer informasjon og bestilling.

Book bane, innhent tilbud, se golfpakker og les mer om golfklubben her