Bohuslän – golf kombinert med skjærgård

På Strömstad GK får design og layout spilleren til å tenke sol, sommer og skjærgård i samme sekund som det slås ut fra første tee. Mjölkeröds GK har en klassisk 18-hullsbane designet av Jeremy Turner, der miksen mellom park- og skogshull er perfekt, og sjøen kun en snerten, liten drive unna. På Fjällbacka GK får du åpent design og mulighet til å kjenne på vinden – som er vanskelig å temme. Og kommer du sjøveien med golfbaggen, er gjestehavnen i Fjällbacka kort vei unna.

Golf mellom Strömstad og Gøteborg

Lyckorna GK er en lett kupert kombinert park- og skogsbane i et utrolig hyggelig miljø, imens Lysegården GK ligger i Kungälv, en knapp time fra Strömstad. Stikkord her er raske greener og variert design. Gullbringa GK i nærheten av Marstrand er et annet lite gullkorn, med tre 9-hullssløyfer og masse variasjon.

Spennende storbygolf i Göteborg

På Hills GC, Sveriges eldste golfklubb, er banen utformet i pakt med det opprinnelige naturlandskapet; fascinerende, kupert og eksklusiv på en gang. Delsjö Golfklubb har en kombinert park- og skogsbane, og det den mangler på lengde tas igjen på det tekniske. Sankt Jörgen Park GK ligger 15 minutter unna sentrum, og har plassert de første åtte hullene i parkmiljø, og de siste ti i et mer åpent landskap. I kort avstand fra sentrum ligger også Öijared GK. Klubben har to 18-hullsbaner, hvorav en er åpen parkbane og den andre en svakt kupert skogsbane.

Västergötlands golfperler

Läckö GK er ranket som en av Västergötlands beste golfbaner. Den byr på sjenerøse greener og et lett kupert banelandskap. Kinds GK ligger i Svenljunga, 30 minutter fra Borås. Her er spillerne omgitt av sjøer og elven Assmann, og backnine byr på flere spennende hull, og inviterer til sjanser!

Sett sammen din egen golfhelg i Vest-Sverige

Mange av overnattingsstedene i Vest-Sverige og Gøteborg samarbeider med golfbaner i nærheten, og tilbyr gode golfpakketilbud med losji, greenfee og middager inkludert. Her kan du både bo på et ordinært hotell, kose deg litt ekstra på et spa-hotell eller slå på stortromma og innkvartere deg på et slott eller en herregård.