Etter at 36 hull er gjennomført på Bonville Golf Resort, er Marianne Skarpnord best plassert av de norske spillerne på delt 14.-plass, 24 plasser over der hun startet dagen.

Skarpnords andrerunde på 68 slag var en forbedring på fire slag fra gårsdagen og inneholdt hele seks birdies og en eagle, men også to bogeys og en dobbelbogey.

Med -4 sammenlagt har hun bare to slag opp til topp-10, men avstanden opp til toppen er dessverre i ferd med å bli for stor. Lauren Stephenson fra USA leder på 14 under par.

Skarpnord, som er tittelforsvarer denne uken, har nettopp lagt bak seg en av sine beste sesonger i karrieren, der hun i tillegg til å vinne for første gang på seks år også ble kåret til årets spiller på touren.

Tonje Daffinrud var en av feltets store klatrere fredag med en sterk 69-runde. Den løftet henne fra 108.- til 48.-plass (+2) og innenfor cutgrensen.

Ett slag bak henne følger Karoline Lund, som falt fra 38.- til 59.-plass med en runde på to over par.

Lund måtte ty til såkalt «medical excemption» etter å ha slitt med skader gjennom store deler av fjoråret og starter dermed årets sesong med samme kategori som hun hadde i fjor.

LET-debutant Maiken Bing Paulsen og Stina Resen misset cuten.

Leaderboard