Foldeskjørt til begjær

I 2020-kolleksjonen har Kjus videreført ensfargede modeller fra 2019, men også lansert skjørt med mønstret stoff. Modellen Women Ila Skort Printed Capri er forholdsvis rett og har et fresht mønster i blått og hvitt som lett kombineres med topper i ulike farger. Det er imidlertid modellen Women Iris Skort Short vi faller pladask for og som blir testvinner. Stikkord: Kritthvitt og kjempesøtt med folder på sidene som vipper diskret i vinden. Stretchstoff gjør begge modeller superkomfortable, og en tynn shorts under gjør at joda, de er sommerlig korte – men ikke altfor korte.

 Iris Skort Short er komfortabelt, søtt og har folder på sidene.

 

Veiledende priser: Hhv 1599,- kr og 1399,- kr

 

Klassisk polo i stort fargeutvalg

Sanna Polo S/S classic er i 50/50 bomull og polyester. Modellen er rett og har en god lengde, og absorberer fuktighet bra på varme dager. Poloen kommer i mange farger. Vi gikk for den hvite som tålte Vanish og ble skinnende hvit igjen etter diverse sammenstøt med kvae-kongler og løvtrær under en utfordrende skogsrunde.

Sanna Polo S/S classic har en god lengde, og absorberer fuktighet bra.

Veiledende pris: 899,- kr

 

Markedets letteste regnjakke i turkis

Regnjakken Women´s Dextra er så tøyelig og lett at den kan brettes sammen og legges i sin egen innerlomme (kalt packable system på Kjus-språket). Den kommer i fargene sort, marine og turkis i tillegg til knæsje Blue Iris. Stretsjen og de elastiske ermene gir god bevegelsesfrihet, og en snøring nederst åpner for individuell tilpasning. Fargen turkis er en av storsatsingene til Kjus i 2020, og skal vi tro merkets markedsavdeling har norske damer omfavnet muligheten til å kle seg i den franske rivieraens farge i en tid da det er vanskelig å reise dit.

Veiledende pris: 2999,- kr

 

Ella -polo og vest i smart strukturstoff

Det fins flust av klassikere i årets Kjus-kolleksjon. Men Ella Structure er en damenyhet som kommer som både polo og vest. Stoffet er utviklet for å beskytte mot UV-stråler samtidig som det skal føles maksimalt mykt og komfortabelt. Stoffet er tofarget, og kommer i fem varianter.

Ella Structure kommer som både polo og vest, og det strukturerte stoffet er utviklet for å beskytte mot UV-stråler.

Veiledende pris for hhv vest og polo: 899,- og 999,- kr

Bukser med vannavstøtende effekt

Slim fit modellen Ikala 7/8 Treggings har maksimal stretch og behagelig strikk i livet. Og dette er faktisk smarte detaljer, for Ikala er ifølge Kjus en bukse som skal sitte som et skudd (altså stramt) for å sitte pent. Baklommen har en innvendig gummikant som gjør at scorekortet holdes på plass under runden, og den er utstyrt med romslige lommer foran også. Selv følte vi at Ikala hadde en viss vannavstøtende effekt – et pluss når været er skiftende Kommer i 11 forskjellige farger.

Ikala 7/8 Treggings er en bukse som skal sitte som et skudd (altså stramt) for å sitte pent.

Veiledende pris: 1599,- kr

 

Foto: www.kjus.com