Island er nemlig den perfekte destinasjonen hvis du har lyst på et golf-minne for livet (og det vedder vi på at du har). I denne artikkelen skal vi derfor dykke dypere inn i Island som golfdestinasjon og gi deg noen tips til hvordan du kan få den mest inspirerende sommerferien du kan tenke deg.

Det å reise til Island har blitt svært populært, og selv om det kanskje er aller mest hester og andre naturopplevelser man tenker på når man tenker på Island, er det ikke dermed sagt at opplevelsene man kan få der er begrenset til dette. For hvorfor ikke kombinere dette med golf?

Island har nemlig masse forskjellige spennende golfbaner som uten tvil kommer til å gi deg en golf-opplevelse uten like. Og samtidig kan du nyte spesielle overnattingssteder Island og helt unike naturopplevelser når du ikke spiller. 

Slik kan du sette sammen turen din 

Island er stort. Og det finnes mange forskjellige baner du kan spille på. Så hvorfor ikke legge opp en tur, med leiebil og unike overnattingssteder og naturopplevelser underveis?

Det å bruke et reisebyrå til å planlegge dette kan være ganske fint, for det kan være vanskelig å danne seg full oversikt over hva som er mulig. De kan hjelpe dere med å finne ut av hva som vil gi dere den aller beste opplevelsen – basert på de ønskene og behovene som akkurat dere har.

Så det er bare å kaste deg ut i det.  

Husk dette når du skal reise til Island 

Når man skal reise til Island er det viktig at man vet hva man begir seg ut på. For Island er ikke lik mange andre destinasjoner. For eksempel kan det hende at du er nødt til å desinfisere utstyret ditt, spesielt hvis du har spilt i nærheten av steder der det kan ha gått dyr.

Island er nemlig en øy, noe som betyr at det meste av smitte kommer fra utlandet, noe man selvsagt prøver å unngå best mulig. Og på grunn av den ville naturen i Island er det best å høre på råd fra de som vet hva de snakker om.

Så husk å be om pakkelister og følg råd i forhold til hvor dere burde dra og ikke.