Banen er plasser på den vakre halvøya Kullen. Den som tar turen møtes av lynraske greener og spennende små sjøer hele runden gjennom. Og det milde klimaet i Sør-Sverige sørger selvsagt for ekstra lang sesong.  

 

Banebeskrivelse

Banen holder en høy internasjonal standard med raske greener. Hovedbanen på S:t Arild, Stora Banan, måler 5815 meter, og stikkord er variasjon og en design som er i pakt med det opprinnelige naturlandskapet. Brede fairways snirkler seg lekent mellom idylliske småsjøer og små klynger av trær. Fuglelivet i området er rikt.  

Naturomgivelsene og de velpleide greenene i kombinasjon med vindkastene fra havet, gjør banen til en opplevelse for både de som er opptatt av natur og for de som først og fremst konsentrerer seg om golfmessige, mer tekniske utfordringer. Stora Banan på S:t Arild har stått som vertskap for flere kjente turneringer, blant annet Telia Tour og Svenska Instruktørers Mesterskap. Fra hvit tee er banen en stor utfordring selv for den beste golfer.

 

I tillegg til hovedbanen, byr S:t Arild Golfklubb også på en artig 9-hullsbane med par 3 hull. Den er komplett med både vannhinder, bunkere og andre type hinder. Greenene her er like raske som på Stora Banan. På Lilla Banan kan alle, både golfere og ikke-golfere, trene på nærspill eller bli bedre kjent med sporten.
 

 

Miljø og treningsfasiliteter

S:t Arild Golfklubb har super beliggenhet nordvest i Skåne – ikke langt fra de sjarmerende feriebyene Viken, Mölle, Skäret og Arild. Proshopen på S:t Arild er en av Helsingborg-distriktets mest populære på grunn av sitt brede utvalg. I tillegg rommer klubbhuset også en restaurant.

 

Overnatting

S:t Arilds Golfklubb tilbyr golfpakker med greenfee og overnatting i samarbeid med en rekke overnattingssteder i nærheten.

 

Les mer om golfpakker, innhent tilbud, få mer informasjon og kontaktinformasjon her